Repair Cafe Purmerend

start     wie zijn wij     wat doen we     waarom     agenda     steunen     huisregels     downloads     tips     contact


Het Repair Café verzorgt gratis reparaties voor iedereen.

Onze vrijwilligers doen dit met veel plezier en liefde.
Wat ze wel erg op prijs stellen is als u bij de uitgang een fooitje in de pot doet. Daarvan kunnen we ze tijdens het repareren een kopje koffie geven en achteraf een biertje.
Want het grootste bezit van een organisatie als Repair Café Purmerend zijn de vrijwilligers die alles mogelijk maken. En die verdienen wel een biertje en een bitterbal, vind u ook niet?

Verder is het Repair Café voor u als bezoeker geheel gratis en de andere kosten die het Repair Café met zich meebrengen worden gedragen door sponsoren. Wie deze sponsoren zijn ziet u aan de logo's bovenaan.

Wilt u ons ook steunen?
Dat kan. U kunt een donatie doen op NL75RBRB0900520493 tnv. Stichting Repair Café Purmerend. Maar het kan ook in natura door ons de spullen te doneren die we nodig hebben.
Maar zoals al eerder gezegd zijn onze vrijwilligers ons belangrijkste bezit en ze verdienen het dubbel en dwars om af en toe in het zonnetje gezet te worden. Bijvoorbeeld met een etentje en een leuke attentie met de kerst.


Stichting Repair Café Purmerend is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling.